Activiteiten

Binnen onze club kennen we meerdere activiteiten die georganiseerd worden door en voor de leden. De hoofdzaak dat de meeste motorrijders lid worden van een club is het gezamenlijk rijden van toertochten. Hier komt dan uiteraard ook de gezelligheid bij kijken. Omdat af en toe gezellig praten over van alles en nog wat ook leuk kan zijn hebben wij ook regelmatig een bijeenkomst in de vorm van een clubavond of feest.

Clubleden kunnen door op onderstaande evenementen meer informatie zien en indien gewenst het routebestand voor de GPS downloaden (inloggen vereist).

Om iedereen toch vrijblijvend te laten ervaren hoe het is om in clubverband een dagje op stap te gaan kan iedereen meerijden. Meer informatie kan worden verstrekt door middel van aanmelden voor een rit via toercommissie@mckk.nl. Starttijd en locatie zullen vervolgens worden verstuurd.
Omdat onze toercommissie veel tijd steekt in het organiseren van evenementen voor clubleden vinden wij het niet gepast als al deze informatie openbaar is.

Enkele activiteiten zijn uitgesloten voor niet-leden. Dit zijn de nieuwjaarsreceptie, feestmiddag, week(end) weg en vanzelfsprekend de ledenvergadering.

Er zijn geen toekomstige evenementen gepland.